Ingen lokation skickat, för varken Khabib eller Ferguson


Matchen som vi alla har väntat på i flera år, ser ut att bli inställd igen. Det har varit väldigt rörigt de senaste dagarna. Jag har varit förvirrade. Jag tror alla har varit förvirrade. Folk säger att Khabib bangat ut. Att han lämnat USA för att han ansett att viruset i princip gjorde det omöjligt att fightas. Jag Trots att jag är ett stort Khabib-fan gick jag på det, iallfall lite grann. Kanske inte att han backade ur, men att situationen blev för svår för att hantera och därför åkte han hem. Ärligt talat var jag inte tillräckligt påläst, men man gör alltid sina förhastade slutsatser, eller hur?

Förmodligen var det också många Ferguson och McGregor fans, dvs folk som inte tycker om Khabib, som spred rykten som de ville vara sanna.
Inte förrens jag såg Khabib uttala mig om det, i en synligt livesamtal med en nära vän till honom, att UFC inte har gått ut med vilken plats fighten ska gå på. Allt han sa made total sense, var ska Khabib befinna sig? Matchen får under inga omständigheter va i USA. Abu Dabi stängde sina gränser likaså.

Oavsett så gäller det för UFC och Dana White att kliva fram och kommunicera. Ok, att UFC inte vet var den ska gå, eller om den ens kommer att bli av, men halva UFC-världen var helt övertygad om att Khabib ställt in matchen. Klarspråk måste ske, för-fan. Anyway, jag vet inte ens vad jag hoppas på nu. Jag har verkligen längtat efter vad som snackas om bland de största matcherna i UFC:s historia, men är det värt att riskera transportation och göra det utan supportrar? Om matchen inte blir av, lär det dröja ett tag till pga Khabib’s fasta, ramadan, och han beräknas inte vara färdig igen förren i september.

We will see…

.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s