Sorligt hur många Mff-suppotrar som misbedömt ZlatanVi alla har förmodligen hängt med i historian om Zlatan, Hammarbyn, statyn och Mff-supportar. Och visst är det uppseendeväckande att Zlatan har agerat som han har gjort. Dock med facit i hand, hur förvånande är det egentligen att Zlatan gör något, som ingen annan kunde göra? Och min primära fråga är riktad mot framförallt Mff-supportrar, varför var ni så övertygande att Zlatan hade lojalitet mot Malmö FF?

Jag har själv många vänner som är Mff-supportrar, och jag är själv därifrån, och skulle väl kunna beskriva mig som fotbollsåskådare först, med stor passion för fotboll, och inte så vida stor passion för just en klubb, i Sverige framförallt. Vi alla vet också hur passion för en klubb kan påverka en att bli “färgad” så att säga. Vid en korrekt dömd straff håller man inte alls med vid domarens beslut,och det är så det är bara. Vilket såklart är en del av charmen, men i samband med kloka och visa beslut, utan att vara biased, bör man inte ha med känslor för att avgöra sin syn eller sitt beslut. Sanningen är den att allt för många Mff-supportrar har målat upp en stark kärlek för Zlatan, och har varit ganska blind till faktumet att Zlatan aldrig direkt har varit direkt passionerad till Malmö FF. Det är inte MFF som har varit hans primära fokus, det har varit fotbollen och hans business. Jag lägger inte min åsikt i saken, det är tydligt var han står lojalitetsmässigt till klubben, och tydligen har det verkligen chockat många människor.

Anyway, nu har en expert i expressen gått ut, som tydligen inte vet ett jackshit, och som visar att han inte förstår sig på Zlatan, gått ut och sagt att Zlatan gör det för att reta Mff-supportrar. Huh?

Jag skulle vilja betta mycket pengar på att så inte är fallet! Zlatan är en fotbollsspelare, en businessman, som jobbar med massa andra projekt, vitamin well, paddelzenter, parfym. Har ni förresten testat hans parfym? Om inte, sjukt god doft. Rekommenderas. Köp den här: ZLATAN IBRAHIMOVIC POUR HOMME MYTH WOOD by Zlatan Ibrahimovic Parfums, EDT SPRAY 1.7 OZ

Jag tror inte han går runt och tänker på vad folk i Limhamn tänker om hans beslut. That’s that.  Det är en grej som vi borde förstått vid detta laget. Vi borde förstå att Zlatan tänker inte som vi tänker, så bara för att du tänker att det hade varit det enda motivet till att agera så, så betyder inte det att Zlatans agerande hade de motiven. Hobbypsykolog som vill sätta sig in i andra människors tänkande. Och jovisst gör jag väl samma sak nu, men ärligt talat, tror ni verkligen att Zlatan gör allt det här för att retas med Mff-supportrar? Om så är fallet, ge några bra argument till varför. Jag vill gärna bli övertalad 😉 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s