Är det inte sjukt otur för Paolo Roberto att polisen gör razzia vid hans första sexköp?

Tänk er själva, att för första gången som Paolo Roberto köper sex, gör polisen en razzia, och griper Roberto för brottet. Det finns mycket att säga om ämnet, men först måste jag dela några tankar till Roberto just för att han hade så extrem otur.

Det är nog ingen i svensk media som har missat vad som har hänt med våra kära italienare. Boxarkungen, pastakungen. Det finns många titlar man kan beskriva honom som. Alla sociala medier, facebook och instagram flödar med inlägg som handlar just om Paolo Roberto.

Kortfattat så köpte Paolo Roberto sex, stora nyhetssajter gick snabbt ut med att en känd tv-profil arresterats för brottet, och ungefär samtidigt gick Paolo Roberti ut med ett inlägg på instagram där han gick ut och bad om ursäkt, utan att specifiera vad det handlade om, men vem personen var hade redan läckt ut genom diverse källor. Senare under fredagskvällen intervjuades Roberto av tv4, där han medgav att han köpt sex, och att det var absolut första gången han hade gjort. För er som inte sett klippet. Kolla på tv4-play.

Det krävs ingen specialdetektiv för att notera att Roberto ljuger om att det var första gången. Hela hans kroppspråk säger motsatsen. Han kollar ner innan han svarar. Det är tydligt att det inte var första gången. Men vad har han att vinna på att ljuga? Engångs grej kan förlåtas, eller iallafall förstås, men om det är ett tydligt återuppkommande problem så ändras förutsättningarna. Är jag säker på att han ljuger? Well, i en juridisk prövning kan analysering av kroppspråk inte vinna, och det vore inte så svårt för Roberto att sopa undan tidigare spår, eller iallfall försöka göra det. Kan det senare komma ut att han har gjort det under upprepande tillfällen? Säkerligen.

En annan intressant grej att Paolo Roberto var singel under många år, och träffade en ny ung tjej, för inte allt för längesedan. Varför skulle det vara första gången som Roberto köper sex, precis efter att han har träffat den nya kärleken? Man kan givetvis spekulera hur mycket som helst kring ämnet, men det lutar inte mot att det var första gången som Roberto gjorde detta.

Vad är som också är intressant är hur Roberto genom sina inlägg går ut med att han vill be om förlåtelse och komma i försoning mot sig själv, och vara ärlig med vad han har gjort. Men kan man verkligen komma helt i försoning med sig själv utan att berätta hela sanningen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s